Pieterpad fietsen in 1 dag

Joffrey Hol en Roderick van Rossum zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kwamen op het idee om voor Team Geef Energie Het Pieterpad (400 km) op één dag te gaan fietsen. 

Op 4 augustus j.l. hebben 2 fanatieke tourfietsers hun energie gegeven voor de kinderen die geen energie hebben. Om 3:40 uur zijn de 2 fietsers vertrokken uit Pieterburen en de finish was rond 22:10 uur op de Pieterberg in Maastricht.  

Het was een warme dag, maar ondanks dat konden beide fietsers het tempo hoog houden om ook de 400 km te volbrengen. Met dank aan Norbert van Rossum die gedurende de hele dag de fietsers gevolgd heeft en bij de pauzes voor de inwendige man heeft gezorgd. 

Een ongelooflijk knappe prestatie en daarmee hebben Joffrey en Roderick 5.565 euro opgehaald voor het onderzoek en ontwikkeling van een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. 

We houden wel van een uitdaging en daarbij verleggen wij iedere keer onze grens over de af te leggen afstand. 

Dus ook voor dit jaar hebben wij een mooie route gezocht om onze benen en energie te testen. Daarom hebben wij gepland om op 4 augustus het Pieterpad voor fietsers in 1 dag te fietsen.  

Het Pieterpad loopt van Pieterburen in Groningen naar de Sint Pieterberg te Maastricht. Totale lengte van deze toch is ca. 400 km. Wij zullen vroeg starten rond 04.00 in de ochtend vanuit Pieterburen en zullen naar verwachting 17 uur later aankomen op de Sint Pieterberg te Maastricht. 

Wij kunnen deze uitdaging aan gaan omdat ons energieniveau normaal werkt. Maar wij willen hierbij graag aan u vragen ons te sponsoren om voor deze kinderen, die zelf niet voldoende energie hebben, onderzoek te laten verrichten op zoek naar medicijnen of behandelingen.

Pieterpad fietsen in 1 dag

Steun de Tim Foundation

Geef een mooie donatie voor het onderzoek naar een medicijn!

Nieuws

Nieuws

Muziek, Bier en Schnaps met Die Reifholzkapelle voor de Tim Foundation

Zondagmiddag 23 juni geeft Die Reifholzkapelle een concert in Boven-Leeuwen. En deze keer niet zomaar een concert, maar een concert dat in het teken staat van de Tim Foundation.

Nieuws

Golfen voor Tim 2024: geslaagde dag met mooie opbrengst

Op 30 mei vond de jaarlijkse golfevenement 'Golfen voor Tim 2024' plaats en het was weer een prachtige dag vol sportiviteit en gezelligheid. Met ruim 100 enthousiaste deelnemers was de dag wederom een groot succes.

Nieuws

Jos Van Wamel benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau

Onze steun en toeverlaat, en bestuurslid kreeg een lintje overhandigd.

Nieuws

Olga Commandeur wint € 5.000 voor Tim Foundation

Maar liefst 5.000 euro voor het onderzoek en ontwikkeling medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Nieuws

1.000 euro voor de Tim Foundation

Lunchcafé & IJssalon Ohlala doneert gul bedrag van 1.000 euro aan de Tim Foundation.

Nieuws

Een succesvolle 7e editie van Golfen voor Tim

Donderdag 22 juni 2023 was de 7e editie van het Golfen voor Tim Event. Dankzij alle aanwezigen, gulle donaties en een eindbedrag van ruim € 110.000 kijken we terug op een succesvol event.