Pieterpad fietsen in 1 dag

Joffrey Hol en Roderick van Rossum zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kwamen op het idee om voor Team Geef Energie Het Pieterpad (400 km) op één dag te gaan fietsen. 

Op 4 augustus j.l. hebben 2 fanatieke tourfietsers hun energie gegeven voor de kinderen die geen energie hebben. Om 3:40 uur zijn de 2 fietsers vertrokken uit Pieterburen en de finish was rond 22:10 uur op de Pieterberg in Maastricht.  

Het was een warme dag, maar ondanks dat konden beide fietsers het tempo hoog houden om ook de 400 km te volbrengen. Met dank aan Norbert van Rossum die gedurende de hele dag de fietsers gevolgd heeft en bij de pauzes voor de inwendige man heeft gezorgd. 

Een ongelooflijk knappe prestatie en daarmee hebben Joffrey en Roderick 5.565 euro opgehaald voor het onderzoek en ontwikkeling van een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. 

We houden wel van een uitdaging en daarbij verleggen wij iedere keer onze grens over de af te leggen afstand. 

Dus ook voor dit jaar hebben wij een mooie route gezocht om onze benen en energie te testen. Daarom hebben wij gepland om op 4 augustus het Pieterpad voor fietsers in 1 dag te fietsen.  

Het Pieterpad loopt van Pieterburen in Groningen naar de Sint Pieterberg te Maastricht. Totale lengte van deze toch is ca. 400 km. Wij zullen vroeg starten rond 04.00 in de ochtend vanuit Pieterburen en zullen naar verwachting 17 uur later aankomen op de Sint Pieterberg te Maastricht. 

Wij kunnen deze uitdaging aan gaan omdat ons energieniveau normaal werkt. Maar wij willen hierbij graag aan u vragen ons te sponsoren om voor deze kinderen, die zelf niet voldoende energie hebben, onderzoek te laten verrichten op zoek naar medicijnen of behandelingen.

Pieterpad fietsen in 1 dag

Steun de Tim Foundation

Geef een mooie donatie voor het onderzoek naar een medicijn!

Nieuws

Nieuws

Nieuwe bijdrage van €250.000,- voor medicijnonderzoek Khondrion

Recent besloten de Tim Foundation, Join4Energy en Ride4Kids tot een nieuwe bijdrage van in totaal €250.000,-. 

Team Geef Energie

Fietsen Stelvio voor Team Geef Energie en Tim Foundation

Een lang gekoesterde wens kwam 24 augustus 2022 voor opa Jos in vervulling. Een prachtige klim van ruim 24 km met gemiddeld stijgingspercentage van 7,6% .

Team Geef Energie

Pieterpad fietsen in 1 dag

Joffrey Hol en Roderick van Rossum zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kwamen op het idee om voor Team Geef Energie Het Pieterpad (400 km) op één dag te gaan fietsen.

Nieuws

Cheque 2021/2022

Op 7 december 2021 werd een cheque van € 100.000,- namens de Tim Foundation overhandigd aan Professor Jan Smeitink.

Nieuws

2e benefietdiner Tim Foundation bij restaurant Meraqi

Bij restaurant Meraqi werd dinsdag 10 maart 2020 het benefietdiner voor de Tim Foundation gehouden.

Nieuws

Cheque 2019/2020

Op 5 november 2019 werd namens de Tim Foundation een cheque van € 150.000,- overhandigd aan Professor Jan Smeitink.