Golfen voor Tim 2024: geslaagde dag met mooie opbrengst

Op 30 mei vond het jaarlijkse golfevenement 'Golfen voor Tim' plaats en het was weer een prachtige dag vol sportiviteit en gezelligheid. Met ruim 100 enthousiaste deelnemers was de dag wederom een groot succes.

Dankzij de inzet van alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers is er een indrukwekkend bedrag opgehaald. De netto opbrengst van de dag bedraagt maar liefst 90.000 euro. Dit resultaat was niet mogelijk geweest zonder de fantastische ondersteuning van het team van Landgoed Golfbaan Bleijenbeek, die alles tot in de puntjes had verzorgd.

We willen iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan deze succesvolle golfdag hartelijk bedanken. Samen hebben we een geweldige bijdrage geleverd aan het goede doel en kunnen we trots terugkijken op een zeer geslaagde editie van Golfen voor Tim.

Steun de Tim Foundation

Geef een mooie donatie voor het onderzoek naar een medicijn!

Nieuws

Nieuws

Muziek, Bier en Schnaps met Die Reifholzkapelle voor de Tim Foundation

Zondagmiddag 23 juni geeft Die Reifholzkapelle een concert in Boven-Leeuwen. En deze keer niet zomaar een concert, maar een concert dat in het teken staat van de Tim Foundation.

Nieuws

Golfen voor Tim 2024: geslaagde dag met mooie opbrengst

Op 30 mei vond de jaarlijkse golfevenement 'Golfen voor Tim 2024' plaats en het was weer een prachtige dag vol sportiviteit en gezelligheid. Met ruim 100 enthousiaste deelnemers was de dag wederom een groot succes.

Nieuws

Jos Van Wamel benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau

Onze steun en toeverlaat, en bestuurslid kreeg een lintje overhandigd.

Nieuws

Olga Commandeur wint € 5.000 voor Tim Foundation

Maar liefst 5.000 euro voor het onderzoek en ontwikkeling medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Nieuws

1.000 euro voor de Tim Foundation

Lunchcafé & IJssalon Ohlala doneert gul bedrag van 1.000 euro aan de Tim Foundation.

Nieuws

Een succesvolle 7e editie van Golfen voor Tim

Donderdag 22 juni 2023 was de 7e editie van het Golfen voor Tim Event. Dankzij alle aanwezigen, gulle donaties en een eindbedrag van ruim € 110.000 kijken we terug op een succesvol event.