Muziek, Bier en Schnaps met Die Reifholzkapelle voor de Tim Foundation

Zondagmiddag 23 juni geeft Die Reifholzkapelle een concert in Boven-Leeuwen. En deze keer niet zomaar een concert, maar een concert dat in het teken staat van de Tim Foundation.

Tijdens een bestuursvergadering werd er eens iets verteld over de “Tim Foundation”. Deze Tim Foundation zet zich in voor kinderen met een (nog) niet te genezen energiestofwisselingsziekte. Hier  werd het idee geboren  een benefietconcert te organiseren en zo gezegd, zo gedaan!

Ook Marijke Lamers, beheerder van d’n Dulper reageerde enthousiast en zegde meteen ook haar medewerking aan dit evenement toe. Dank Marijke!

Het thema is muziek, bier en schnaps; er zullen verschillende (speciaal)biertjes en schnapsjes te verkrijgen zijn. Laat u verrassen door het diverse aanbod aan smaken! Natuurlijk zijn er ook heerlijke broodjes te verkrijgen voor de grote honger.

De muziek van deze middag zal naast Die Reifholzkapelle verzorgd worden door Die Original Apfelstrudel Oberkrainer uit Appeltern; een muziekgroep die zijn gelijke in deze regio niet kent! De samenstelling is  typisch Oberkrainer zoals bekend van Slavko Avsenik en bestaat uit een klarinet, trompet, Steirische harmonika, gitaar en bas-tuba. Het orkest staat onder algemene leiding van Werner Konings, hiernaast natuurlijk ook Flugelhorn blazer bij Die Reifholzkapelle. Die Original Apfelstrudel Oberkrainer doneert voor deze dag speciaal Apfelstrudelbier, dank voor dit mooie gebaar!

Die Reifholzkapelle zelf zal de middag om 14.00 uur openen met polka’s , walsen en de bekende Stimmungsmusik, instrumentaal of begeleid door zang. Deze middag zult u kennis kunnen maken met onze nieuwe drummer Henk van Kampen, een waardig opvolger van Erik de Klippelaar waar we helaas afscheid van gaan nemen.

 De volledige opbrengst van deze middag zal aan de Tim Foundation ten goede komen.

De organisatie hoopt dan ook op een grote opkomst op 23 juni op het  Dulperplein in Boven-leeuwen.

Aanvang 14.00 uur, eindtijd ongeveer 17.00 uur.

Fiets er uit, loop er uit, kom met de auto of de bus, maar zorg dat u er in ieder geval bij bent!

Steun de Tim Foundation

Geef een mooie donatie voor het onderzoek naar een medicijn!

Nieuws

Nieuws

Muziek, Bier en Schnaps met Die Reifholzkapelle voor de Tim Foundation

Zondagmiddag 23 juni geeft Die Reifholzkapelle een concert in Boven-Leeuwen. En deze keer niet zomaar een concert, maar een concert dat in het teken staat van de Tim Foundation.

Nieuws

Golfen voor Tim 2024: geslaagde dag met mooie opbrengst

Op 30 mei vond de jaarlijkse golfevenement 'Golfen voor Tim 2024' plaats en het was weer een prachtige dag vol sportiviteit en gezelligheid. Met ruim 100 enthousiaste deelnemers was de dag wederom een groot succes.

Nieuws

Jos Van Wamel benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau

Onze steun en toeverlaat, en bestuurslid kreeg een lintje overhandigd.

Nieuws

Olga Commandeur wint € 5.000 voor Tim Foundation

Maar liefst 5.000 euro voor het onderzoek en ontwikkeling medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Nieuws

1.000 euro voor de Tim Foundation

Lunchcafé & IJssalon Ohlala doneert gul bedrag van 1.000 euro aan de Tim Foundation.

Nieuws

Een succesvolle 7e editie van Golfen voor Tim

Donderdag 22 juni 2023 was de 7e editie van het Golfen voor Tim Event. Dankzij alle aanwezigen, gulle donaties en een eindbedrag van ruim € 110.000 kijken we terug op een succesvol event.